Ingen träning på höstlovet

Vi kommer inte att ha någon basket träning mån 26/10 eller 27/10 för att det är höstlov,

men vällingbyhallen (stora) kommer att vara öppen mellan 12 och 15 mån-fre v 44 för höslovsbasket.

Alla som vill spela basket under lovet kan komma till vällingby hallen ( det är gratis).


Skriv en kommentar om vilka som kan spela matchen den 7e november i det här inlägget.

vi har fortfarandra inte fått några tider än till när vi ska spela, vi kommer meddela er så snabbt vi får veta tiderna.

så dom som redan vet att de kan spela skriv in er här.


Match 7/11

Hej nu är det dags för en till men den här gången så är det easy basket, så det kommer vara ganska många matcher på denna dag, men ni kan gå in på den här hemsidan http://www.basket.se/stockholm/t1.asp?p=1426710
om ni vill ha lite mer svar på vad easy basket är.

vi har tyvär inte fått några tider är från dem som arrangerar detta, men det kan pågå i nästan en hel dag så ni är förberädda på det.
Men vi kommer med tider så fort vi själva har fått dom!

matchen kommer att spelas i Ärvingehallen (kista) den 7e november.

alla i laget får vara med och spela.

bra att ha med sig till matchen är:

matchkläder, boll, skor, vattenflaska och någon frukt eller macka som man kan äta emellan åt.

mvh
Natalie och Neda


SAMMANFATTNING OM FÖRÄLDRARMÖTET

·         Vad är blackebergbasket?

 Blackebergbasket är en klubb som bildades 1953 och har cirka 1100 medlemar, 120 tränare och 80 lag. Klubben är en utav de största klubbarna i Sverige

·         F 99 lagen

Det finns flera olika lag inom flickor födda 1999. Ena laget är vi( Hässelby) och de andra är Kälvesa, nälsta, trollboda, och ekerö.

·         Easybasket

Easybasket är som miniligan som vi tidigare har spelat fast med några ändringar eftersom att tjejerna har blivit äldre nu. Tidigare har de spelar 3 mot 3, men nu kommer de spela 4 mot 4. Easybasket anordnar matcher en gång i månaden och de är upp till tränarna att välja vilken månad man ska spela. ( vi kommer att ge information om när vi ska spela den cuppen snart)

·         Klubbkalendet

Ni som har varit med tidigare vet att blackeberg gör många roliga saker tillsammans med alla sina medlemmar. Det finns bla:

 Julfesten som man kan gå på som är den 19/12, då det är dam och herrlagsmatch, alla lag bakar nått gott tillsammans eller var för sig och tar med sig de till fika bordet som dukas upp mellan matcherna, det finns fiskedam och godisregn och massa andra roliga saker att göra, sist men inte mist kan man umgås med alla sina kompisar och skaffa sig många nya också.

Blackeblixten som är den 30/4, då alla lag möter varandra på en kort match, man kan möta äldre lag, pojkar och andra lag, fast då leder man med något som heter ”handikapp”. Detta brukar hålla på under hela kvällen och en bit under natten. Vällingby badet brukar vara öppet då för spelarna för att bada, och de brukar finnas andra aktiviteter som man kan hålla på med.

MVP festen 19/5 är en fest då alla lag samlas för att utse lagets ”mest värdefulla spelare”. Detta pris går till den personen som har kämpat mest, vart en bra lagkamrat, vart på flest träningar, har vattenflaska, boll, och allt som behövs för en träning, och sist men inte minst är en SUPER bra kompis som stöttar sina lagkamrater.

·         Sommarläger

Sommarlägret är som ett kollo för alla medlemmar inom Blackeberg. Detta är mellan vecka 32-33 under sommarlovet, då åker man dit för att spela massa basket och umgås och gå på disco, äventyrsbadet, bowling och andra roliga saker. Mer info om de kommer senare.

·         Lovbasket

Lovbasket innebär att de är öppet hus i Vällingbyhallen varje dag kl 12.00- 15.00 under höstlovet och påsklovet. Det är som en fritisgård, man går dit frivilligt, det kostar ingenting, man spelar lite basket, är med på tävlingar om man vill, lyssnar på musik och har kul med sina kompisar.

·         Turneringar

Eskistuna energi & basket & miljö basket cup 23-25/4 är en cup som vi förhoppningsvis kommer att spela. Det innebär att man åker till eskilstuna och bort där i 2 dagar i en skola på luftmadrasser, äter skolmat och spelar matcher. Vi åker buss då med klubben som hämtar oss utanför vällingbyhallen. Mer info kommer om de senare.

·         Herr och damlagsmatcher är gratis för alla medlemmar att kolla på. Vi kommer skriva upp så fort de är några hemmaplans matcher som ni kan åka och titta på. Det kostar runt 40 kr för vuxna att kolla på matchen om ni är inte är medlemmar. Att kolla på dem här matcherna är jätte lärorikt och samtidigt kul att kolla på och heja på Blacken med alla andra!

·         Lagförälder

Lagförälder är jätte viktigt att ha i varje lag. Det är för att kunna hjälpa tränarna med tex, ge ut information, följa med på aktiviteter, se till att de finns bilar när man ska åka iväg på matcher mm. De skulle vara jätte kul om det fanns nån förälder som skulle kunna tänka sig vara de, i alla fall testa på och kolla om de funkar. Ring oss om mer information om de så berättar vi lite mer noga.

·         Blackebergbasket F-99 serien

Detta är en serie som vi spelar i, fast vi delar matcherna med några andra f-99 tjejer för att de inte ska bli allt för mycket matcher. Det är riktiga 5 mot 5 matcher, 4 perioder. Nästa match står uppskriven och det är mot Söder green stars.

 

·         Om ni har några frågor så är det bara att kontakta oss genom att skriva in något på kommentarer så svarar vi så fort vi kan.


Herr och damlagsmatch

Hej alla! de skulle vara jätte bra om ni kunde komma och kolla på dessa två matcher. Man lär sig mycket och inte bara de så lär man känna många nya människor från Klubben.




                              

RSS 2.0